0570-651624

(Technische) detachering

IS&P is een allround dienstverlener op het gebied van personeelsdiensten. Kern football jerseys wholesale blank van de activiteiten is technische detachering (elektrotechniek, installatiewerk, machinebouw), maar ook het meer traditionele uitzendwerk, wholesale cycling jerseys payrolling en werving en selectie voor een breed scala vacatures, behoort tot het dienstenpakket van IS&P. Vanuit het hoofdkantoor in Deventer wordt met name oost en midden Nederland bediend.

Vast en flexibel

Voor IS&P geldt: vast, maar toch flexibel. Voor opdrachtgevers betekent dit: in piekperioden levert IS&P de flexibele vakman zodat bedrijven geen vast personeel in dienst hoeven te nemen. Zo kunt u als klant altijd uw personeelsbestand flexibel houden en toch uw vaste klanten altijd blijven bedienen, ook als dat qua planning net even lastig uitkomt. Ook voor de gedetacheerde medewerker geldt het principe van vast maar toch flexibel. Bij IS&P staan gedetacheerden namelijk vast op de loonlijst en IS&P biedt hen daarmee werk- en inkomenszekerheid.

Backoffice & gereedschap

Tegelijkertijd voelen deze medewerkers zich flexibel (als ware het zelfstandig ondernemers), omdat ze steeds weer op andere plekken komen en in hoge mate vrij en zelfstandig kunnen opereren. Daarbij wel altijd gesteund door de backoffice van IS&P. Zowel in advies als in equipment: iedere gedetacheerde IS&P-er krijgt voor het specifieke vakgebied een gereedschapsset mee, inclusief werkkleding en veiligheidsattributen als helm en schoenen met stalen neuzen.

Erkend leerbedrijf

Ervaren personeel

Vast & flexibel

Eigen wagenpark

Gereedschap & kleding

Personeel nodig? We helpen graag.

Direct contact

Copyright IS & P Interim Services & Projects B.V. | Downloads | Sitemap