0570-651624

Werving & selectie

Bij een zoekvraag kan IS&P op verschillende manieren de klant van dienst zijn. Allereerst wordt in een gesprek met de klant een functie/kandidatenprofiel geschetst. Aan de hand van dit profiel start IS&P de werving en selectie.
Dat kan op verschillende manieren:

File search

IS&P heeft een uitgebreid bestand opgebouwd van kandidaten die een nieuwe functie of verandering van bedrijf zoeken. Op basis van het opgestelde functieprofiel wordt in dit bestand naar een geschikte kandidaat gezocht.

Tevens wordt er gebruik gemaakt van de databases van de Nationale Vacturebank.

Advertised search

Bij sommige vacatures is plaatsing van een advertentie de meest efficiƫnte methode om in contact te komen met potentieel geschikte kandidaten. In overleg met de opdrachtgever wordt een advertentietekst opgesteld en wordt de vacature vervolgens geplaatst op de IS&P website.

Web search

Internet is in de huidige arbeidsmarkt niet meer weg te denken. Veel kandidaten solliciteren via het net en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Na het selecteren van een aantal potentiƫle kandidaten op basis van interviews en selectiecriteria, worden kandidaten aan de klant voorgesteld.

Erkend leerbedrijf

Ervaren personeel

Vast en flexibel

Eigen wagenpark

Gereedschap & kleding

Personeel nodig? We helpen graag.

Direct contact

Copyright IS & P Interim Services & Projects B.V. | Downloads | Sitemap