0570-651624

Interim Services & Projects

Al sinds 2002 sterk in (technische) detachering

IS&P is een allround dienstverlener op het gebied van personeelsdiensten. Kern van de activiteiten is technische detachering (elektrotechniek, installatiewerk, machinebouw), maar ook het meer traditionele uitzendwerk, payrolling en werving en selectie voor een breed scala vacatures, behoort tot het dienstenpakket van IS&P. Vanuit het hoofdkantoor in Deventer wordt met name oost en midden Nederland bediend.

Uitgebreid Wagenpark

Interim Services & Projects beschikt over een uitgebreid wagenpark waardoor we flexibel inzetbaar zijn. Al onze wagens beschikken over een elektronisch registratiesysteem zodat u nooit teveel betaald voor de gemaakte kilometers.

Direct contact

Werkkleding & Gereedschap

Medewerkers van IS&P worden door ons volledig ondersteund, zowel in advies als in equipment: iedere gedetacheerde IS&P-er krijgt voor het specifieke vakgebied een gereedschapsset mee, inclusief werkkleding en veiligheidsattributen als helm en schoenen met stalen neuzen.

Leerbedrijf

IS&P is een BBL- leerbedrijf: Beroeps Begeleidend Leerwerk. Leerlingen van onder meer het ROC Twente en het Deltion Collega in Zwolle worden vanuit IS&P bij leerbedrijven ondergebracht. Naast dit praktijkwerk gaan de studenten nog gewoon naar school. Ze voeren werk uit dat past bij het niveau van de leerling. Voor opdrachtgevers vaak ideaal om piektijden op te vangen. De studenten leren zo ‘on the job’, waarbij het mooi is dat ze in diverse ‘keukens’ kunnen kijken; welk werk en welk bedrijf past bij hen.

Sponsoring

Interim Services & Projects is maatschappelijk betrokken. Zo sponsoren wij diverse lokale sportverenigingen zoals Go Ahead Eagles, DVV Go Ahead en Interim Services & Projects BV Speedsoccer team Almelo.

Begeleiding

Een medewerker neemt vanuit IS&P de begeleiding op zich. Voor IS&P is dit een prachtige kweekvijver. Inmiddels zijn er al een aantal studenten doorgestroomd die nu vast op de loonlijst van IS&P staan. IS&P besteedt extra aandacht aan deze studenten. Bij ons is de drempel lager dan dat studenten in hele grote organisaties terechtkomen. Er is direct contact. Wij koppelen continu met school terug hoe het gaat en waar eventueel extra hulp nodig is. We hebben ook frequent contact met ouders om te vertellen hoe een student zich ontwikkelt. Studenten zijn bij ons in vertrouwde handen. Leerlingen worden vanaf dag één uitgerust met een eigen gereedschapset en veiligheidskleding zonder dat hen dat wat kost.

Erkenningen

IS&P voldoet aan alle eisen die aan een detacherings- en uitzendbureau worden gesteld. Zo is IS&P gecertificeerd door de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). ABU-erkende bureaus worden scherp gecontroleerd op de kwaliteit van de administratieve processen, de tijdige afdracht van belastingen en sociale premies. Om de financiële risico’s die volgen uit de Wet Ketenaansprakelijkheid te minimaliseren, is IS&P NEN-4400-1 gecertificeerd en wordt de administratie geregeld getoetst door Vereniging Registratie Ondernemingen (VRO).

Certificaten

IS&P is tevens gecertificeerd door de VRO. De VRO bevordert eerlijke concurrentie onder uitzendorganisaties en (onder)aannemers en gaat fraude en illegaliteit in Nederland tegen. Dit doet de VRO onder meer door in de dienstverlening aandacht te vestigen op bonafide uitzendorganisaties en (onder)aannemers. IS&P is zo’n bonafide uitzendorganisatie. IS&P heeft ook het VCU 2002/03 veiligheidscertificaat en voldoet het aan de NEN 4400-1 normen.

Personeel nodig? We helpen graag.

Direct contact

Copyright IS & P Interim Services & Projects B.V. | Downloads | Sitemap