0570-651624

(TECHNISCHE) DETACHERING

Hoewel technische detachering de core business is van IS&P, is het bedrijf in Deventer een allround dienstverlener. Ook een uitzendbureau voor een uiteenlopende scala aan functies. Dat kan voor ondersteunende diensten in de technische wereld zijn, maar ook daarbuiten bemiddelt IS&P in vast of tijdelijk werk. Denk daarbij aan tijdelijk oplossing voor zwangerschapsverlof, magazijnmedewerkers die seizoensdrukte opvangen of kantoorpersoneel voor een langere termijn.

VAST EN FLEXIBEL

Voor IS&P; geldt: vast, maar toch flexibel. Voor opdrachtgevers betekent dit: in piekperioden levert IS&P; de flexibele vakman zodat bedrijven geen vast personeel in dienst hoeven te nemen. Zo kunt u als klant altijd uw personeelsbestand flexibel houden en toch uw vaste klanten altijd blijven bedienen, ook als dat qua planning net even lastig uitkomt. Ook voor de gedetacheerde medewerker geldt het principe van vast maar toch flexibel. Bij IS&P; staan gedetacheerden namelijk vast op de loonlijst en IS&P; biedt hen daarmee werk- en inkomenszekerheid

BACKOFFICE & GEREEDSCHAP

Tegelijkertijd voelen deze medewerkers zich flexibel (als ware het zelfstandig ondernemers), omdat ze steeds weer op andere plekken komen en in hoge mate vrij en zelfstandig kunnen opereren. Daarbij wel altijd gesteund door de backoffice van IS&P.; Zowel in advies als in equipment: iedere gedetacheerde IS&P-er; krijgt voor het specifieke vakgebied een gereedschapsset mee, inclusief werkkleding en veiligheidsattributen als helm en schoenen met stalen neuzen.

Erkend leerbedrijf

Ervaren personeel

Vast en flexibel

Eigen wagenpark

Gereedschap & kleding

Personeel nodig? We helpen graag.

Direct contact

Copyright IS & P Interim Services & Projects B.V. | Downloads | Sitemap